Invisalign Clear Aligner

Trenutno je Invisalign najpopularnija ortodontska terapija u svijetu

Što je Invisalign?

Invisalign® je elegantan, proziran i mobilan aparatić za zube koji ispravlja zube pomoću seta gotovo nevidljivih udlaga koje se za svakog pacijenta izrađuju prema njegovim potrebama uz vodstvo najboljih specijalista ortodoncije u Hrvatskoj. Invisalign je prvi globalni brend za clear alignere koji je ujedinio više od 11 milijuna osmijeha. Uz ovu metodu moguće je sve svakodnevne aktivnosti obavljati kao i inače.

Invisalign aparatić, osim odraslih, mogu nositi i djeca i tinejdžeri, koji s terapijom mogu započeti ranije nego s fiksnim napravama.

Invisalign terapija omogućuje nam da tretiramo gotovo sve ortodontske anomalije te su svi pacijenti potencijalni kandidati za ovu vrstu terapije. Ako je potrebno, iskusni specijalisti ortodoncije kombiniraju Invisalign s ostalim ortodontskim tehnikama kako bi riješili i najsloženije anomalije u najkraćem mogućem roku.

Osmijeh mijenja vaše samopouzdanje, izgled, život i pozitivno utječe na ljude oko vas. Invisalign aparatić za zube postiže osmijeh o kojem ste oduvijek maštali!
„Jedini u Hrvatskoj imamo status Invisalign Diamond providera, koji je dokaz stručnosti i iskustva specijalista ortodoncije.“
Karlo Sudarević, dr. med. dent.
specijalist ortodoncije i ravnatelj poliklinike

Novi pacijenti mogu potpuno besplatno bilo koji dan dogovoriti prvi pregled i konzultaciju s našim doktorima dentalne medicine!

Rezerviraj besplatni pregled

Prednosti Invisalign Clear Alignera

PROZIRAN
Prozirni su i pomažu zubima da se pomaknu u savršeni položaj bez ikakvih vidljivih elemenata, za razliku od uobičajenih dentalnih aparatića.
MOBILAN
Savršeno odgovaraju zubima i moguće ih je skinuti kad god želite. Neće utjecati na životne navike pacijenta niti na redovitu oralnu higijenu.
EFIKASAN
Osiguravaju najbolji mogući ishod u kratkom razdoblju. Redovitim kontrolnim pregledima osigurava se kvalitetan nadzor nad tijekom terapije.
UDOBAN I BEZBOLAN
Proizvedeni su od specijalne medicinski odobrene plastike koja savršeno prianja na vaše zube.

Trajanje i rezultati terapije

Trajanje terapije je individualno, a u terapiju je uključen određeni broj (faza) prozirnih aparatića (alignera). Svaki aligner se najčešće nosi tjedan dana, nakon čega se zamjenjuje novim, tako da se zubi, malo pomalo, pomiču prema željenoj finalnoj poziciji. Svakoj fazi odgovara određeni aligner. Na kraju terapije pacijenti dobivaju osmijeh kakav su oduvijek željeli.

Efikasnost terapije je usko vezana s nošenjem pojedinog alignera više od 20 sati dnevno, tijekom dana i za vrijeme spavanja. Normalno se mogu skinuti za vrijeme jela, prilikom pranja zuba i prema vlastitoj potrebi. Uz pridržavanje ovih jednostavnih pravila, u većini slučajeva ravne zube i potpuno novi osmijeh pacijenti imaju za samo par mjeseci.

Cijeli proces započinje prvim pregledom, nakon čega pomoću suvremenog intraoralnog digitalnog skenera radimo plan terapije koji vam omogućuje da vidite kako će vaši zubi izgledati na kraju terapije.

Invisalign paketi

Invisalign Comprehensive Premium – u terapiju je uključen neograničen broj udlaga do 5 godina, svi potrebni dijagnostički postupci, kontrolni pregledi i retainer na kraju terapije. S ovim paketom moguće je tretirati gotovo sve anomalije.
Invisalign LITE – u terapiju je uključeno 28 udlaga (14 udlaga za svaki zubni luk), svi potrebni dijagnostički postupci, kontrolni pregledi i retainer na kraju terapije. S ovim paketom je moguće tretirati blagu do umjerenu anomaliju.
Invisalign First – u terapiju je uključen neograničen broj udlaga u trajanju od 18 mjeseci, svi potrebni dijagnostički postupci, kontrolni pregledi i retainer na kraju terapije. Ovaj paket je namijenjen djeci i tinejdžerima koji imaju mliječne zube.

Cijena

Cijene Invisalign paketa pogledajte na:
U cijenu paket terapije uključeni su:
- Skeniranje
- Analiza modela i plan terapije
- Redovite kontrole
- Gornji i donji završni retainer

Primjeri Invisalign ortodontskih terapija

<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>

Member of

Clear aligneri

Članstva i akreditacije

Hrvatska komora dentalne medicine (HKDM)
Hrvatsko društvo ortodonata (HDO)
Njemačko udruženje za alignere (DGAO)
European Aligner Society (EAS)
European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD)
2024 Copyright © Poliklinika Fiziodent
crossmenuchevron-up