Pacijenti o nama

Pogledajte izjave pacijenata zadovoljnih našim uslugama

Marko Braić

glumac

Oduvijek sam imao želju uljepšati si osmijeh i izravnati zube. Na svu sreću, naišao sam na Fiziodent i aparatić SimplySmile, koji je proziran, jednostavan, funkcionalan, a uz to i hrvatski proizvod. Jedva čekam krajnji rezultat i kadrove iz profila.

Dino Hrenar

trener fitnessa

Prvo bih vam htio zahvaliti za sve. Odmalena sam imao problema sa zubima i oduvijek sam htio lijep osmijeh i za mene je ovo bilo jako emotivno jer mi to puno znači. Terapija je bila duga s razlogom, ali kako se kaže, za ljepotu treba i malo muke. Jako sam zadovoljan, najviše s doktorom dentalne medicine Alenom Lukšom, koji je tako stručan i dobar. Hvala vam na svemu i na novom osmijehu. Fiziodent je sasvim sigurno poliklinika koju bih preporučio svakome jer su svi vrlo ljubazni i time olakšavaju cijelu terapiju.

Marko Sedlaček

odbojkaški reprezentativac

Moje iskustvo s aparatićem SimplySmile je da je prije svega lagan, nevidljiv, a u isto vrijeme jako učinkovit za zube.
S obzirom na to da se profesionalno bavim odbojkom, izrazito mi je važno da se jednostavno upotrebljava i ne sprječava me u obavljanju svih dnevnih aktivnosti. Brzo sam se prilagodio, i u vrlo kratkom roku ću završiti terapiju, što mi je jako važno.
Posebno bih pohvalio djelatnike Fiziodenta, vedru i mladu ekipu koja mi je omogućila da odlazak kod zubara postane puno ugodniji.

Martina Karalić

vlasnica brenda kozmetike BooLab

S obzirom na to da kao i većina ljudi nisam baš veliki fan zubarskog stolca, potegla sam čak iz Osijeka jer sam čula samo pohvale za ekipu iz Fiziodenta. Nisam se ni nadala da će od samog pregleda do realizacije biti tako zabavno, a ako nešto volim, to je spoj profesionalnosti i opuštenosti, individualni pristup i hrpa dobre vibre. Sve te stvari su me zauvijek vezale za ovu krasnu ekipu. O profesionalnom dijelu ne moram puno govoriti, opravdali su sve svoje preporuke.

Ivan Penezić

pjevač

Volio bih s vama podijeliti iskustvo koje mi je pružila ultrasimpatična i profesionalna ekipa stomatološke Poliklinike Fiziodent. Iskoristio sam njihovu akciju povodom pete godine SimplySmilea, dogovorio pregled i plan terapije prozirnim aparatićima za zube. Ovom prilikom im želim još puno sretnih pacijenata kojima će vratiti osmijeh na lice.

nastavi čitati

SimplySmile je jedan od suvremenih proizvoda koje stomatološka struka danas može ponuditi, a riječ je o prozirnom i gotovo neprimjetnom mobilnom aparatiću za zube, koji je izrazito ugodan te se lako skida i stavlja. Njegova funkcija je korigiranje osmijeha na potpuno siguran i diskretan način ako ste iz nekog razloga njime nezadovoljni. Meni je oralna higijena jako važna i pokušavam svojim zubima pružati što više brige i pažnje. Upravo zato mi se SimplySmile učinio kao odlična opcija da svojim osmijehom budem još zadovoljniji i da se još više smijem! Samim procesom i pristupom sam oduševljen! Kako bih dobio svoj SimplySmile, Polikliniku sam morao posjetiti samo dva puta! WHAAT?! I najviše od svega me oduševilo što sam preko simulacije na računalu odmah imao priliku vidjeti kako će mi zubi na kraju terapije izgledati. Dakle, sam proces je vrlo jednostavan i ne zahtijeva beskonačne preglede i dolaske, što je u ovo doba korone vrlo važno. Prvi korak koji sam odradio bio je pregled zubi uz ortopansku snimku, a već za 10 dana došao sam po svoje alignere. Moram napomenuti i da se u slučaju nemogućnosti dolaska u polikliniku sami aligneri mogu poslati poštom na kućnu adresu, a simulacija vašeg zubala na kraju terapije mailom (vrlo važna informacija ako dođe do lockdowna). Aligneri dolaze u setu od nekoliko faza, ovisno o rezultatu koji želite postići, a nosite ih i po danu i po noći. Preporučuje se nošenje od 20 sati dnevno, što vam ovako na prvu može djelovati puno, ali vjerujte mi da su tako udobni da u nekom momentu jednostavno zaboravite da ih imate. Skidate ih isključivo kada jedete i pijete nešto što nije voda. Stvar je jako jednostavna i što se tiče pranja. Kad perete zube, isperite četkicu, oribajte aligner hladnom vodom i that's it! Jedina stvar koja me malo brinula u početku bila je hoću li fufljati i hoću li moći pjevati s alignerom. Vjerujte mi, pričam kao spiker i pjevam ko slavuj hahaha! Za kraj, da sumiramo. Ako želite imati osmijeh powered by SimplySmile, toplo vam preporučujem da se javite ekipi iz Fiziodenta. Tako je bezbolno da sam u jednom momentu skoro zaspao na stolici misleći da sam na nekom wellness tretmanu haha. U narednih tjedan dana ću vam malo prikazati kako izgleda moj život sa SimplySmileom i koliko mi zapravo sama kvaliteta života nije nimalo narušena. Budite mi dobro i smijte se! Luv ya…

Ivona Pažin

Oduvijek sam željela prekrasan osmijeh kao iz časopisa, a sa aparatićem SimplySmile to sam i dobila. Izrazito stručan i profesionalan tim Poliklinike Fiziodent omogućio mi je da i u ovo ludo vrijeme moja terapija teče svojim tokom i dovede nas do uspješnoga završetka. Sa sigurnošću mogu reći da je to jedna od najboljih odluka u mom životu. Velika hvala Poliklinici Fiziodent na savršenom osmijehu i svima preporučujem da im se obrate s povjerenjem i dođu po svoj osmijeh iz snova!

Member of

Clear aligneri

Članstva i akreditacije

Hrvatska komora dentalne medicine (HKDM)
Hrvatsko društvo ortodonata (HDO)
Njemačko udruženje za alignere (DGAO)
European Aligner Society (EAS)
European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD)
2024 Copyright © Poliklinika Fiziodent
crossmenuchevron-up