fbpx

SimplySmile Clear Aligner

Mijenja osmijeh pacijenta brzo, sigurno i diskretno

Što je SimplySmile?

SimplySmile je elegantan prozirni aparatić za zube koji ispravlja zube pomoću seta gotovo nevidljivih udlaga koje su napravljene za svakog pacijenta individualno uz vodstvo najboljih specijalista ortodoncije u Hrvatskoj. Riječ je o ortodontskoj terapiji aparatićem koji većina ljudi uopće neće primijetiti jer je praktički nevidljiv. Osim što je transparentan, ugodan je za nošenje i lako se skida.

SimplySmile je proizveden 2015. godine u Hrvatskoj, a u njegovu su stvaranju sudjelovali specijalisti ortodoncije Poliklinike Fiziodent. Ovo je jedan od suvremenih proizvoda koje stomatološka struka danas može ponuditi, a proizvodi se u 3D tehnologiji tako da se printanjem folije preskače print modela i skraćuje cijeli proces produkcije aparatića.

Osmijeh mijenja vaše samopouzdanje, izgled, život i pozitivno utječe na ljude oko vas.
„SimplySmile je jedan od suvremenih proizvoda koje stomatološka struka danas može ponuditi.“
dr. sc. Antonija Jurela, dr. med. dent.
specijalist ortodoncije

Novi pacijenti mogu potpuno besplatno bilo koji dan dogovoriti prvi pregled i konzultaciju s našim doktorima dentalne medicine!

Rezerviraj besplatni pregled

Prednosti SimplySmile Clear Alignera

PROZIRAN
Prozirni su i pomažu zubima da se pomaknu u savršeni položaj bez ikakvih vidljivih elemenata, za razliku od uobičajenih dentalnih aparatića.
MOBILAN
Savršeno odgovaraju zubima i moguće ih je skinuti kad god želite. Neće utjecati na životne navike pacijenta niti na redovitu oralnu higijenu.
EFIKASAN
Osiguravaju najbolji mogući ishod u kratkom razdoblju. Redovitim kontrolnim pregledima osigurava se kvalitetan nadzor nad tijekom terapije.
UDOBAN I BEZBOLAN
Proizvedeni su od specijalne medicinski odobrene plastike koja savršeno prianja na vaše zube. SimplySmile aligneri su ugodni za nošenje i ne uzrokuju bol.

Trajanje i rezultati terapije

Trajanje terapije je individualno, a terapija se sastoji se od određenog broja (faza) prozirnih aparatića (alignera). Svaka faza traje tjedan dana i svakoj fazi odgovara određeni aligner. Kako se prolazi kroz faze, zubi se postupno pomiču u željeni položaj. Efikasnost terapije je usko vezana s nošenjem pojedinog alignera više od 20 sati dnevno. Na kraju terapije pacijenti dobivaju osmijeh kakav su oduvijek željeli.

SimplySmile se nosi svaki dan više od 20 sati, tijekom dana i za vrijeme spavanja. Normalno ga se može skinuti za vrijeme jela, prilikom pranja zuba i prema vlastitoj potrebi. Uz pridržavanje ovih jednostavnih pravila, u većini slučajeva ravne zube i potpuno novi osmijeh pacijenti imaju za samo par mjeseci.

SimplySmile terapija počinje nakon analize vaših otisaka, fotografija i ortopana. Uz pomoć suvremenih CAD/CAM tehnika, 3D printera i skenera radi se plan terapije i izrađuju se prozirni aparatići (aligneri) koji će vas dovesti do osmijeha iz snova.

SimplySmile paketi

SimplySmile MINI ESTETIC – u terapiju je uključeno 10 alignera u gornjem i donjem zubnom luku, svi potrebni dijagnostički postupci, kontrolni pregledi i retainer na kraju terapije. S ovim paketom je moguće tretirati blage anomalije. Trajanje terapija unutar ovog paketa je do četiri mjeseca.
SimplySmile ESTETIC – u terapiju je uključeno 20 alignera u gornjem i donjem zubnom lukui, svi potrebni dijagnostički postupci, kontrolni pregledi i retainer na kraju terapije. S ovim paketom je moguće tretirati blage do umjerene anomalije. Trajanje terapija unutar ovog paketa je do šest mjeseci.
SimplySmile REGULAR – u terapiju je uključeno 30 alignera u gornjem i donjem zubnom luku, svi potrebni dijagnostički postupci, kontrolni pregledi i retainer na kraju terapije. S ovim paketom je moguće tretirati umjerene do zahtjevnije anomalije. Trajanje terapija unutar ovog paketa je do godine dana.
SimplySmile MAXI – u terapiju je uključeno više od 30 alignera u gornjem i donjem zubnom luku, svi potrebni dijagnostički postupci, kontrolni pregledi i retainer na kraju terapije. S ovim paketom je moguće tretirati najzahtjevnije anomalije.

Cijena

Cijene SimplySmile paketa pogledajte na:
Ako se pacijent ne uklapa u pakete, moguće je dogovoriti i pojedinačne cijene alignera prema potrebi.
U cijenu paket terapije uključeni su:
- Skeniranje
- Analiza modela i plan terapije
- Redovite kontrole
- Gornji i donji završni retainer

Primjeri SimplySmile ortodontskih terapija

<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>
<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>

Member of

Clear aligneri

Članstva i akreditacije

Hrvatska komora dentalne medicine (HKDM)
Hrvatsko društvo ortodonata (HDO)
Njemačko udruženje za alignere (DGAO)
European Aligner Society (EAS)
European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD)
2024 Copyright © Poliklinika Fiziodent
crossmenuchevron-up