Smiley face

O nama


O nama

Poliklinika Fiziodent je poliklinika koja se bavi sveobuhvatnim stomatološkim uslugama te u sklopu koje djeluje stručan protetsko-kirurški tim.
Tu smo za rješavanje vaših dentalnih problema te za postizanje vrhunske estetike osmijeha.

Djelujemo od 2003. godine pod stručnim vodstvom Karla Sudarevića, dr.med.dent., specijalista ortodoncije.
U sklopu naše poliklinike je i zubotehnički laboratorij, a u slučaju najzahtjevnijih terapija naši vrhunski stručnjaci bit će vam na usluzi za sve vrste slučajeva.

Prvi pregled i konzultacija s našim doktorima je besplatan. 

Veselimo se vašem dolasku spremni da vam našim zajedničkim trudom vratimo osmijeh na lice!

karlo-finalno

Karlo Sudarević, dr.med.dent, spec. ortodoncije

Doktor s dugogodišnjim iskustvom u fiksnoj ortodonciji i kliničkoj interdisciplinarnoj suradnji. Član Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD), Hrvatskog društva ortodonata (HDO) te European Aligner Society (EAS). Certificirani stručnjak za Inman alignere, Invisalign i eCligner. Područje posebnog interesa su mu clear aligneri. Redovito se usavršava na raznim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.

antonija-finalno

Mr.sc. Antonija Jurela, dr.med.dent, spec.ortodoncije

Doktorica koja se bavi ukupnom estetskom dentalnom medicinom, dentalnom protetikom i interdisciplinarnom suradnjom. Područje posebnog interesa su prepless ljuskice i clear aligneri. Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Hrvatskog društva ortodonata (HDO), European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD) te European Aligner Society (EAS). Redovito se usavršava na raznim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.

detoresa-finalno

Madalina Elena Gorečan, dr.med.dent, spec.ortodoncije

Doktorica s iskustvom u praktičnom radu i kliničkoj interdisciplinarnoj suradnji. Usmjerena na kompleksnije slučajeve predkirurške ortodontske terapije. Uživa u radu s djecom s posebnim interesom u prevenciji i pravovremenoj edukaciji. Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM) te Hrvatskog društva ortodonata (HDO). Usavršava se na raznim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.

andrijana-finalno

Andrijana Bakula, dr.med.dent.

Doktorica s interesom za estetsku i konzervativnu stomatologiju te endodonciju. Područje posebnog interesa su joj ortodoncija i 3D dijagnostika. Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM). Redovito se usavršava na raznim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.

bozana_finalno

Božana Jelić Rubil, dr.med.dent.

Doktorica s posebnim interesom za estetsku restaurativnu dentalnu medicinu, ortodonciju te dječju stomatologiju. Bavi se estetskom rekonstrukcijom osmijeha, endodoncijom, parodontologijom i interdisciplinarnom suradnjom. Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM). Redovito se usavršava na raznim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.

doktor_luksa

Alen Lukša, dr.med dent.

Doktor kojem su posebni interesi ortodoncija, restaurativna i estetska stomatologija. Također se bavi sveukupnom interdisciplinarnom suradnjom. Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM). Redovito se usavršava na raznim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Mia Aničić (dentalna tehničarka), Ana Mikulec (dentalna tehničarka), Ada Marukić (medicinska sestra), Dora Drašković (dentalna asistentica)

Svakodnevni rad dentalnog asistenta obuhvaća asistenciju liječniku dentalne medicine pri pružanju dentalnih usluga, pripremu pacijenta, radnog mjesta, instrumenata i pribora za terapijski postupak, dezinficiranje radnog mjesta, radne površine te sterilizacija instrumenata i ostalog pribora za terapijski postupak.

Edita Mladinić, voditeljica administrativnih poslova i koordinatorica pacijenata

Edita je zadužena za komunikaciju s pacijentima i u svakom će vam trenutku pružiti sve vrste informacija o nama, našim uslugama i našoj poliklinici. Ako želite dogovoriti termin za dolazak ili samo pregled, ona je prva osoba s kojom ćete doći u kontakt.

igor-web

Igor Smojver, specijalist oralne kirurgije

Područje interesa su mu parodontna plastična kirurgija i implantološka terapija u estetskoj zoni. Educiran je kod profesora Sculeana i Wimmera iz polja parodontologije, a autor je i 8 publikacija znanstvenim časopisima.

Sviđa vam se stranica i želite da i drugi saznaju za naše usluge? Podijelite na društvenim mrežama!